Tel. 06 50288198


Main Menu

  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Mollenvanger in de regio Amstelveen

Voor een professionele mollenvanger in de regio Amstelveen neemt u contact op met de Mollenjager. Wij rijden wekelijks door de regio Amstelveen voor particulieren, bedrijven, waterschappen, gemeenten en sportverenigingen. Heeft u last van molshopen en wilt u schade aan uw tuin of gazon voorkomen? Met professionele mollenvanger uitrusting en slimme sensoren komen we graag bij u langs op locatie.

Wij zijn innovatief vooruitstrevend met diervriendelijke mollenvanger oplossingen. Zo zetten wij steeds vaker onze mollenval met sensor in. Het diertje blijft in leven en wij krijgen een seintje op de telefoon als er een mol opgesloten zit. Zo komen wij alleen bij u langs in de regio Amstelveen als er een mol gevangen is. Efficiënt, transparant en maatschappelijk verantwoord met aandacht voor dierenwelzijn waar mogelijk.

Onze klanten in plaatsen zoals Amstelveen, Uithoorn, Schiphol, Mijdrecht en Aalsmeer kunnen bieden wij een snelle service responsetijd om risico op verdere mollenschade snel te bestrijden. We werken met mollenvanger servicepakketten:

Voor klanten in de regio Amstelveen bieden wij onze diensten aan voor particulieren, bedrijven, gemeenten en vereniging. Bij grotere oppervlaktes berekenen we aanvullende kosten. Voor nadere informatie kunt u contact met ons nemen.

Vraag stellen