Tel. 06 50288198


Main Menu

  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Mollenvanger in de regio Den Haag

Voor een ervaren mollenvanger in de regio Den Haag belt of mailt met de Mollenjager. Wij rijden wekelijks door de regio Den Haag voor particulieren, zakelijke klanten, waterschappen, campings en sportverenigingen. Heeft u last van molshopen en wilt u schade aan uw tuin of grasveld voorkomen? Met professionele mollenvanger uitrusting en uitgebreide ervaring komen we graag bij u langs op locatie. Succes verzekerd!.

Wij zijn innovatief vooruitstrevend voor effectieve mollenvanger oplossingen. Standaard werken we het snelst en meest effectief met een klem. Maar wij zetten steeds vaker onze mollenval met sensor in. Het diertje blijft in leven en wij krijgen een seintje op onze smartphone als er een mol opgesloten zit. Zo komen wij alleen bij u langs in de regio Den Haag als er een mol gevangen is. Efficiënt, transparant en maatschappelijk verantwoord met aandacht voor dierenwelzijn waar mogelijk.

Onze klanten in gemeenten zoals Den Haag, Scheveningen, Zandvoort, Delft en Rijswijk kunnen bieden wij een snelle service responsetijd om risico op verdere mollenschade direct met resultaat tegen te gaan. U kunt kiezen uit de volgende mollenvanger servicepakketten:

Voor klanten in de regio Den Haag vangen wij mollen voor particulieren, bedrijfstuinen, openbare parken en sportvelden. Bij grotere oppervlaktes berekenen we aanvullende kosten. Voor nadere informatie kunt u contact met ons nemen.

Vraag stellen