Tel. 06 50288198


Main Menu

  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Mollenvanger in de regio Amsterdam

Voor een ervaren mollenvanger in de regio Amsterdam belt of mailt met de Mollenjager. Wij rijden wekelijks door de regio Amsterdam voor snelle service bij particulieren, zakelijke klanten, waterschappen, campings en sportverenigingen. Heeft u last van molshopen en wilt u schade aan uw tuin of grasveld voorkomen? Met professionele mollenvanger uitrusting en uitgebreide ervaring komen we graag bij u langs op locatie. Succes verzekerd!.

Wij zijn innovatief vooruitstrevend voor effectieve mollenvanger oplossingen. Voor snel resultaat werken we het meest effectief met een klem. Wij zetten ook regelmatig onze mollenval met sensor in. Het beestje wordt opgesloten en wij krijgen een seintje als er een mol opgesloten zit. Zo komen wij alleen bij u langs in de regio Amsterdam als er een mol gevangen is. Efficiënt, transparant en maatschappelijk verantwoord met aandacht voor dierenwelzijn waar mogelijk.

Onze klanten in gemeenten zoals Amsterdam, Weesp, Duivendrecht, Schiphol en Amstelveen kunnen bieden wij een snelle service responsetijd om risico op verdere mollenschade direct met resultaat tegen te gaan. U kunt kiezen uit de volgende mollenvanger servicepakketten:

Voor klanten in de regio Amsterdam vangen wij mollen voor particulieren, bedrijfstuinen, openbare parken en sportvelden. Bij grotere oppervlaktes berekenen we aanvullende kosten. Voor nadere informatie kunt u contact met ons nemen.

Vraag stellen